Friday 30 October 2015

Avertisment de anumite alimente inainte de culcare

Există unele alimente care avertizează abordate la unele momente ale zilei, mai ales înainte de a merge la culcare, pentru că ele aduc o mulțime de probleme pentru sănătatea publică, precum și cel mai important dintre aceste alimente și băuturi care unele dintre negative sunt:
În primul rând: Cafea
În cazul în care cafeaua înainte de culcare are un cafeina stimulent natural, care cauzează mai mult a lunii, și astfel nu poate obține destul timp pentru a dormi, care aduce probleme de sănătate și nervi.

În al doilea rând: carne rosie
În cazul în care carnea roșie în cazul în care este luată înainte de culcare cauza indigestie si stomac, probabil, supărat pentru că carnea conține grăsime de care aveți nevoie să te trezești suficient pentru a digera perioada.

În al treilea rând: Fasole
Fasole provoca umflarea și indigestie daca sunt consumate ceea ce era drept inainte de culcare, deoarece conține un conținut ridicat de fibre solubile.

În al patrulea rând, prajite alimente
Nu există nici o teama de a manca alimente alimente prajite in special in timpul noptii cazul în care rata de lumina - dar problema aici vine atunci când mănânci cartofi dormi înainte de o doză completă cauzează indigestie, balonare, deoarece conține un conținut ridicat de calorii.

Alte sfaturi:
Trebuie să mănânci cina aproape două ore înainte de culcare
Trebuie să fie o mulțime de fructe, sucuri naturale pentru a facilita digestia manca
Trebuie să stai departe de stres si depresie in timpul noptii sau inainte de a merge la culcare si inainte de consumul de alimente

No comments:

Post a Comment